周圍都「疣」,點算好?

疣係日常生活中一個高傳染性嘅病毒,靠吱同藥膏係唔可以將佢地整走架!

疣無處不在,影響外觀
無論係眼、頸部、胸部等都有機會染上疣病毒,主要同日常生活接觸嘅事物有關。

現時科技更先進,我地會採用「二氧化碳激光」取替以往除疣工具。

✓切除風險低
✓流血機會低
✓傷口更細微
✓留疤機會少

即該去片,聽下雲妮老師點講~

分享:

更多文章:

【💡磁叉通淋巴|杜絕下半身肥胖!】

現代人生活勞碌,久坐、運動量少等都係大部分人嘅通病⚠️坐得多除咗會腰酸背痛,更加會導致身體經絡不通、血氣不順,令毒素積聚在下半身,造成雙腿肥胖同水腫!

🔥Dr.View 磁叉按摩療程🔥
利用 #金屬磁叉棒 ,透過經絡磁叉棒產生的熱量♨️,能比人手指壓更快達到血液循環的效果;配合獨有按摩手法,有效促進新陳代謝,解除肌肉繃緊、疏通淋巴及去除體內的酸毒物質,有效助你減肥去水腫💦。

【Dr. View 蒸身養生👩🏻‍⚕✨什麼人適合蒸身❓】

蒸身原理是利用蒸氣💦刺激身體的循環系統👤,特別適合以下3️⃣類人士:
✅氣虛血虛,臉色蒼白:固本培元,恢復臉色紅潤☺
✅手腳冰冷,無力好攰😪:驅寒保氣,加速血液循環⬆,醒腦去昏沉🤩
✅宮寒經痛,經前不適:達至暖宮效果,改善經痛,減少婦科疾病🙆🏻‍♀

【💲168蒸身+穴位按摩🔥爆汗去水腫💦】

踏入秋冬🍂要注重養生,蒸身利用蒸氣刺激人體循環系統👤,短短半小時🕐便可達致多種功效!

蒸身利用帶藥的蒸氣刺激人體循環系統👤,只需短短半小時🕐便可達致以下養生功效